Siden jeg blev uddannet som ergoterapeut i 2005, har jeg arbejdet med genoptræning af følger efter hovedtraume, apopleksi (blodprop eller blødning i hjernen) samt andre neurologiske sygdomme. Siden 2014 har jeg yderligere specialiseret mig inden for viden om fatigue/hjernetræthed og de konsekvenser, det kan have for den ramte og dennes pårørende.
Jeg har udviklet et unikt redskab kaldet Min Dag | Min Energi (MDME), som er et aktivitetsfokuseret analyse- og arbejdsredskab udviklet til arbejdet med hjernetræthed og energiforvaltning. Udover at jeg selv benytter redskabet i mine klientforløb, underviser jeg også andre sundhedsprofessionelle i at anvende det i deres arbejde med energiforvaltning.
I min klinik tilbyder jeg individuelle klientforløb, holdtræning og rådgivningsforløb for forældre og pårørende, enten alene eller i samspil med institutioner, herunder skoler, bosteder og plejecentre.
Derudover arbejder jeg som VISO-specialist, hvor jeg samarbejder med Neuropsykologisk Praksis i Aarhus og København. Her løser jeg opgaver inden for områderne:
Jeg tager bl.a. ud på arbejdspladser og bosteder for at tilbyde rådgivning og sparring til den enkelte borger eller de sundhedsprofessionelle omkring den enkelte borger.
Jeg sidder i bestyrelsen for Ergoterapi Fagligt Selskab for Neurorehabilitering.
Jeg er medlem af:
Jeg tilbyder oplæg eller foredrag om hjernetræthed og hensigtsmæssig energiforvaltning til både sundhedsprofessionelle, ramte og pårørende.
Oplæggene giver en uddybende indsigt i, hvad der sker i hjernen efter et traume eller skade, men også hvordan du som sundhedsprofessionel eller ramt kan arbejde med hjernetræthed.