Sigrid

Sigrid

Hjernerystelse

 

Efter ulykken hvor jeg pådrog mig hjernerystelse, synes jeg det, var svært at finde rundt i min egen situation, og hvad jeg skulle stille op.

Min pludselige nye sygdomshverdag var ret forvirrende og frustrerende for mig. Mængden af information og råd “derude” var overvældende og helt uoverskuelig, da jeg slet ikke kunne finde rundt i, hvordan jeg skulle gribe min situation an.

Det har været en uvurderlig hjælp at have Berit med som støtte igennem mit sygdomsforløb.

Berit har hjulpet mig med at danne overblik og sortere i symptomer og årsag-virkning, og givet mig gode værktøjer til at forvalte min energi og håndtere min hverdag – helt væsentligt, når det hele har været nyt og fremmed for mig, men også når jeg lige så stille er blevet mere “mig selv” igen.

Det har været guld værd at have hendes kyndige vejledning til at få styr på både den overordnede situation, prioriteringer i hverdagen, mine bekymringer og at passe på mig selv og mit mentale helbred.

Det har været meget trygt at have Berit med på sidelinjen, fordi hun altid har set mig og mine udfordringer/behov og været i stand til at tilpasse forløbet efter mit individuelle behov.

De varmeste anbefalinger herfra!

Sigrid, 33 år