Michelle

Michelle

Hjernerystelse

 

Tilbage i december besvimede jeg og slog mit hoved. Det resulterede i en hjernerystelse og et piskesmæld.
Jeg blev først klar over det ikke bare var en lille bule 2 dage efter ”ulykken”. Jeg var så svimmel jeg knap nok kunne stå på mine ben, og hovedpinen havde været der siden “ulykken”.
Jeg kom til læge der konstaterede en hjernerystelse. Jeg skulle tage en slapper!

Nogle uger efter tog jeg til læge igen, da jeg ikke kunne hænge sammen mere – jeg havde hovedpine, tinnitus, var svimmel, kunne ikke holde mit eget hoved og var generelt bare mega træt!
Min læge henviste mig til Berit, som på daværende tidspunkt kørte et projekt på sygehuset omhandlende hjernerystelse.

Jeg kom ind til Berit og lærte et nyt udtryk – hjernetræthed.
Berit kunne gennemskue mig fra start, og hoppede ikke på mit “jeg har det fint”
Hun gav mig nogle skemaer som skulle udfyldes, så jeg kunne få et overblik over hvad der trigger mine symptomer. Det var et virkelig fint redskab, specielt for en som mig, som normalt bare kører med 110 i timen.

Jeg gik hos Berit 1 gang i ugen, i nogle uger, vi snakkede om ugen der var gået, så på skemaer, lagde planer for hvordan jeg skulle takle tingene, osv.

Jeg er stadig ikke ovre min hjernerystelse, men jeg har fået en masse redskaber så jeg nemmere kan takle den, og jeg er sikker på disse redskaber er grunden til at jeg kom i gang med at arbejde så hurtigt som jeg gjorde!

Jeg udfylder ikke skemaer længere, da meget af det er blevet inkorporeret i min hverdag helt automatisk.

Jeg skal måske leve med de eftervirkninger jeg har resten af mit liv, så der er en masse ting jeg skal lære at gøre anderledes, og det har Berit hjulpet mig en hel del med.

Michelle 30 år