Anette

Anette

Piskesmæld efter bilulykke

 

En uopmærksom bilist kørte op i min bil på motorvejen. Herefter fik jeg voldsomme smerter og spændinger i skulder og nakke, kvalme og lysfølsomhed.

Dagen efter kontaktede jeg egen læge, og det viste sig at jeg havde fået piskesmæld. Der var ingen restriktioner, jeg kunne genoptage mit arbejde. Min lysfølsomhed og spændinger fortog sig ikke, og efter 3 uger kontaktede jeg igen egen læge og blev sygemeldt i 14 dage, hvorefter jeg igen kunne genoptage mit arbejde.

Jeg blev hurtigt sygemeldt igen, og i løbet af de næste 2 måneder fik jeg flere spændinger, spændings hovedpine og sov dårligt. Jeg blev mere lys- og lyd følsom og fik tinnitus. Derudover udviklede jeg brændende smerter over hele kroppen, summen i føder og ben og fingre der rystede.
Kort sagt kunne jeg kun sidde i en stol dagen lang.

Jeg kontakter Berit, da jeg har hørt, at hun med sit kendskab til hjernen og dens reaktioner kan hjælpe mig tilbage til livet.

Mit forløb hos Berit har givet mig kendskab og forståelse for hvordan hjernen reagerer. Jeg har fået redskaber til hvordan jeg skal agere ved forskellige symptomer.

Berit har hjulpet mig med at få struktur, og givet konkrete anvisninger i forhold til hvilke aktiviteter jeg nu kan klare. Ved et forløb hos Berit er man ikke bare overladt til sig selv i forhold til ”du skal bare prøve dig lidt frem” som var rådet fra lægen. Jeg ville ønske, at jeg havde kontaktet Berit tidligere i forløbet, for så var det muligvis ikke gået så galt, at jeg havde fået tinnitus.

Uden Berits støtte, opmuntring og udfordringer ville jeg ikke være nået dertil, hvor jeg er i dag.

Jeg har fået livsglæden og troen på, at det hele nok skal gå!

Anette 44 år